Jeugdcircus Caroly

Jeugdcircus Caroly uit Goor is een gezellige circusclub en bestaat uit bijna 50 geweldige artiesten tussen 4 en 18 jaar uit de regio. Elke zaterdagochtend trainen we in sporthal De Mossendam in Goor en gaan we op zoek naar het talent van ieder individueel kind. Eenwieleren, ballopen, acrobatiek, jongleren, trapezeacts en nog veel meer. Niets is ons te gek: we proberen het gewoon uit. En elk jaar presenteren we een geheel nieuwe show. Tussendoor treden we op in de regio en doen we mee aan uitwisselingen met andere jeugdcircussen en aan jongleerfestivals. We hebben vorig jaar nog meegedaan aan “Circus got Talent.”

Elk jaar maken we een show rond een thema. Dit jaar is dat: “De Klaverblad Caroly show; De vier jaargetijden” Een spetterende show vol verrassende acts met flitsende pakken en gewaagde kunststukjes. Wij hebben allemaal een rol in de show, het maakt niet uit hoe lang je bij Caroly bent. Als we in de regio optreden, gaan de allerkleinsten meestal niet mee, dan bestaat de ploeg uit zo’n 25 artiesten.

Ook in Lochem zullen wij aanwezig zijn om een workshop te geven. Heb je altijd al een keer op een bal willen lopen, op een koord lopen of een keer willen jongleren. Vrijdag tijdens de
keidagen kun je zelf je kunsten tijdens de workshop uit proberen. Ook zo benieuwd naar ons jeugdcircus. Kom dan naar de Keidagen in Lochem of kom naar een training van ons. Wij hebben er zin in. Komt dat zien, komt dat zien!

(Foto’s Jan Gerber JCGerber.com)