Hendrick Jan de Stuntman ontmoet Merel kamp

Een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van eerste ontmoeting tot en ze leefden nog lang en gelukkig…

Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie. De veren zorgen voor een enorme beperking in bewegingsvrijheid, waardoor bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn. De man en de vrouw moeten hun handelingen steeds herhalen om elkaar te bereiken.

De man probeert de vrouw een bosje bloemen te geven; man, man, man, wat gaat dat moeizaam! Wat kun je toch langs elkaar heen bewegen terwijl je tot elkaar probeert te komen! Uiteindelijk ontvangt ze toch de bloemen, en is de bevrediging voor een moment extra groot.

Maar als ze daarna willen proosten met een glaasje wijn, is daar enorme inspanning voor nodig. Als een toast uitbrengen al kan zorgen voor zoveel miscommunicatie en fysieke inspanning, is datgene waarop je proost dan nog wel de moeite waard?

Als het ze uiteindelijk lukt om tot elkaar te komen na zoveel gedoe, kun je je afvragen: hoe happy is je happy end dan?

Een meeslepende interpretatie van een liefdesrelatie tussen een man en een vrouw.  Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.