Ronnie Ruysdael Coronas Tent Theater Kermis Hilversum House Mafia Kensington Tent Plork SOG DJRob Trainband Glamourama Radio Days & Hilversum House Mafia

Kermis

Tijdens de achtentwintigste Keidagen wordt de Markt en omgeving natuurlijk ook weer opgefleurd door vijf dagen lang zwieren en ronddraaien, gokken en spelletjes, botsen en zweven op de kermis.

Met veel vertrouwde gezichten, want menig exploitant komt graag al jaren terug naar de Keidagen kermis. Zo ook de Hawaii Cars, favoriet bij de jongere jeugd. De draaimolen, de kop van Jut, de schietsalon, touwtje trek, eendjes hengelen en de kamelenrace. Ze zijn allemaal weer van de partij. En natuurlijk ook de botsauto’s. Ga je voor het iets steviger werk? Stap dan aan boord van de Power Polyp, of als je écht een held bent, in de MaXXimum die je in een grote zwaaiarm boven de huizen van Lochem de lucht in slingert. Wel even schoenen aandoen die echt vastzitten…..
Voor de inwendige mens zijn er natuurlijk de gebakskraam van Carry Denies en overheerlijke oliebollen en suikerspinnen. Mmm…loopt het water je ook al in de mond?

Voor de kinderen die op vrijdagmiddag 30 mei de kindervoorstelling “Saaie meneer Grijs wordt stoer en eigenwijs” bezoeken wordt na afloop een kaartje voor de draaimolen of kinderbuggie aangeboden door de kermis exploitanten.

Aanwezige attracties tijdens de Keidagen kermis

1. Booster
2. Autoscooter
3. Turbo Polyp
4. Grijpkranen
5. Pusher
6. Luky Duck
7. Kamelenrace
8. Schietsalon
9. Gebakkraam
10. Snackkraam
11. Haway Cars
12. Ballengooitent
13. Draaimolen
14. Kinder Kop van Jut
15. Touwtjetrekken
16. Snoepkraam
17. Kanalenspel
18. Suikerspin
19. Keidagen Tent

kaart

Turbo Polyp Kamelen Race Schietsalon Gebakskraam Verzamel Ballengooien Kinderdraaimolen Touwtjetrekken Snoepkraam Booster