“18+, een (ander) bandje dus” tijdens Keidagen

Om het alcoholbeleid op de juiste manier te kunnen uitvoeren moet iedereen die alcoholische dranken wil kopen een Keidagenbandje dragen. Dit bandje is gedurende de gehele Keidagen te gebruiken en geeft aan dat je 18 jaar of ouder bent. Bij de bar in de feesttent en binnen de horeca kan men dan zien dat aan deze persoon alcoholische dranken mogen worden verkocht. Je kunt het bandje gratis afhalen door je ID mee te brengen en naar 1 van de punten te gaan waar keidagenbandjes worden uitgegeven. Deze staan in ieder geval in de feesttent op de Kleine Markt.

Je id wordt gecontroleerd en als alles klopt krijg je een keidagenbandje om. Dit geldt voor iedereen boven de 18. Ook als je zichtbaar ouder dan 18 bent is het dragen van het bandje verplicht om alcohol te mogen halen.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!