Corry Konings

Corry Konings, al meer dan 45 jaar in het artiestenvak. Sinds zij in 1970 met Huilen is voor jou te laat in de hitparade stond is ze er eigenlijk nooit meer uit verdwenen.

Op 15-jarige leeftijd zong Konings als zangeres van De Mooks. Ze werd ontdekt door Ries Brouwers die haar voorstelde aan Pierre Kartner die haar vervolgens aan de band De Rekels koppelde. Als Corry en de Rekels maakte ze furore met het lied Huilen is voor jou te laat in 1970. Dit nummer heeft tot 27 mei 2014 (43 jaar lang) op # 1 in de Nederlandse Top 40 allertijden gestaan. [bron?]Twee jaar later startte ze een solocarrière waarin ze met nummers als Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Jij weet toch wel wat liefde is, Hoe je heette dat ben ik vergeten, Je Moedertje en Adios Amor scoorde. In 2004 kwam Konings nog eenmaal met De Rekels bij elkaar voor een reünie.

Huilen is voor jou te laat, ik krijg een heel apart gevoel van binnen, adios amor en mooi was die tijd zijn een paar hits uit haar grote oevre. Maar ook Corry ging met de tijd mee en zong samen met de NewKids de titelsong voor de film New Kids Nitro in 2011.

Een veelzijdige artieste die zaterdagmiddag de feesttent op de kop gaat zetten. Een ouderwets gezellige zaterdagmiddag met Corry Konings en de Paloma’s wordt het zeker dus kom allemaal kijken, genieten een een drankje drinken.