ABBA Fever

Abba Fever: Vrijdagavond 26 mei

DE ABBA-tribute act! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met
enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.
De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. Het is dan ook niet voor niets de beste ABBA-tribute van Europa!

We spraken Tessa, Luuk, Tom en Anneke (of moeten we zeggen Frida, Bennie, Björn en Agnetha) van ABBA-fever!

Welke nummers spelen jullie sowieso?

Natuurlijk topkrakers als Mama Mia en Waterloo en de echte ABBA-fans verrassen we met enkele minder bekende prachtige albumtracks. Van Chiquitita krijgt de Keidagen de exclusieve première!

Wie van jullie lijkt het meest op z’n ABBA-personage?

Anneke lijkt sprekend op Agnetha met haar blauwe ogen en lange blonde haar en heeft dezelfde emotie in haar stem. Daarnaast is het zo dat wanneer Tessa en Anneke samen zingen het bijna niet te onderscheiden is van het origineel.

Hoe dicht benaderen jullie de echte ABBA?

Het lijkt alsof ABBA zelf op het podium staat. We kopiëren alles, de muziek, instrumenten, podiumopstelling, de kostuums én de pasjes. Alhoewel sommige pasjes zijn anno 2017 zo suf, die hebben we gepimpt.

Waarom mogen wij jullie optreden niet missen?

Een show van Abba-fever geeft je echt het gevoel dat je teruggaat in de tijd en een ABBA-concert beleeft.