De Edelweiss Kapelle

De Keidagen is geen feest, als de Edelweiss Kapelle, ofwel “Boerenkapel de Scholl’n Meijers oet Gelster” niet is geweest. Hoe waar is dat, want ook dit jaar staan ze op zondagmiddag traditiegetrouw weer in de tent om de muzikale afsluiter te zijn van onze mooie en gezellige Keidagen. Het optreden wordt altijd met een blok gestart, dat wordt samengevat als Egerländer muziek, maar waarin ook plaats is voor Tsjechische en Böhmische (blaas)muziek. Na dat blok spelen ze een speciaal programma dat een keuze is uit de meer dan 100 nummers waar De Edelweiss Kapelle over beschikt. Oude nummers, maar zeker ook nieuwe, want elke jaar studeert De Edelweiss Kapelle vol enthousiasme nieuwe nummers in, waarbij de heerlijke Alpensound herkenbaar blijft. De Duits-, Engels- en Nederlandstalige stemmingsmuziek slaat altijd enorm aan, dus bereid je maar voor op een heerlijke mengelmoes van vrolijke gezelligheidsmuziek, vol passie gebracht door deze enorme band met maar liefst 20 muzikanten, die zorgen voor geluid uit trompet, klarinet, saxofoon, tuba, trombone, gitaar en drumstel. Daarnaast zijn er ook 2 heren en 2 dames voor de zang. Ben je er klaar voor?

Zondag 8 mei in de feestent!

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!