2021: #THESHOWMUSTGOON

Als we volgend jaar Keidagen, een festivalseizoen en concerten willen, is nu actie nodig. Een snelle start van testevents, extra financiële steun, het bieden van perspectief en een garantiefonds voor de evenementenbranche zijn essentieel. Anders heeft deze branche geen toekomst. Overheid: kom in beweging en toon visie en moed! (foto van Jorpics.com)

2020: Heerlijke tompoucen

Niet alleen oliebollen halen op de grote markt bij de gebakkraam maar ook weer de befaamde Keidagen tompoucen van bakkerij Dick ten Broeke.

2020: Oliebollen!

Vanaf woensdag aanstaande staat onze eigen Keidagen Hollands gebakkraam op de Grote markt in Lochem. Lekkere oliebollen, ananasbollen, soezen, Berliner bollen, wafels en nog veel meer. Van woensdag 20 mei tot en met vrijdag 22 mei op de Grote markt. Lekker genieten van het mooie weer en de producten uit de gebakkraam.

2019: Keidagen Magazine 2019!

2019: ALLE DAGEN KERMIS

2019: ZATERDAG: Braderie

2019: DONDERDAG: KLOOTSCHIETEN

2019: VRIJDAGMIDDAG: Cowboys & indianen

JAAAAAAA! Ook dit jaar in de tent een fantastisch KeiKids festival met als thema COWBOYS & INDIANEN! Alle (basisschool) kinderen zijn welkom in het Wilde Westen! Trek je mooiste indianen of cowboy outfit aan en wie weet win jij de best-dressed Keikids prijs! Er is weer van alles te doen deze middag. Voor slechts 1 muntje… Meer…

2019: ZATERDAGMIDDAG: Corry Konings, De mannen van Oranje en DJ Bjerne

Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes, Frans Bauer en André Hazes Jr.? Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen! De Mannen van Oranje staan zaterdagmiddag weer klaar… Meer…