Ronnie Ruysdael

Eind 2009 werden de Sjonnies opgesplitst en vanaf 1-1-2010 reist Ronnie, ook wel ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger door ons land en dat bevalt hem opperbest.

In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, ballonnen en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de bekende polonaise te krijgen. Hits als Dans je de hele nacht met mij, M’n fiets is gejat, Zwemmen zonder slip en Japapa zullen u ter ore komen, maar ook nieuw repertoire als ‘Ayayayay, laat je maar horen’, ‘Komkommerbij’ of ‘Eet veel bananen’.

Niets is hem te gek en alles is leuk. En altijd onder het motto: ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’ In augustus 2010 sloot Ronnie zijn eerste huwelijk. Van alle markten thuis dus!

Kijktip: Van een homepage wil Ronnie niks weten. ‘Geef mijn maar een huispagina’, zei hij tegen de webdesigner, en zo geschiedde. Kijk regelmatig op www.ronnie.nl, want u mag het hele huis van deze zanger bekijken!! Een optreden van Ronnie Ruysdael past ALTIJD en OVERAL!