THE EUROS

Gek. Hard. Stevig en zacht. Enthousiast. Muzikaal. De zaal opzwepen. Klein en dan helemaal los naar groot, groter,  tot het dak er volledig afgaat. The Euros zijn 100% en geven zich 1000% om een compleet feest te bouwen. Maar dan wel een bruut feest, vol lichtgeweld, muzikaal geweld en volgeramd met alleen de allerbeste hits uit heden en verleden.

Volledig uit je dak gaan is een vereiste, voor minder gaan ze niet. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met videowall, CO2 kanonnen en veel meer! The Euros zijn een bekend en geliefd gezicht in binnen- en buitenland, want ze treden behalve op top festivals in Nederland, ook op in Afghanistan, Oostenrijk en België. Eigenlijk kunnen ze alle podia aan! De vraag is: kun jij ze ook aan? David Bakker (Guitars/Bass/Vocals), Peter Bakker (Piano/Hammond/Synthbass/Vocals) en Michiel Butterhof, (Drums/Vocals) staan vol ongeduld te trappelen, te briesen als een wilde stier, om de arena van Lochem in te komen en het publiek op de eerste avond van de keidagen te overweldigen.
Laat je meeslepen in een groot avontuur, vier dit feest van herkenning met allemaal bekende tophits en kom naar de tent op woensdagavond om 21 uur, want dan leggen The Euros gelijk de lat heel hoog voor deze fantastische 29e Keidagen!