Bandjes

Ze zijn d’r weer… de Keidagenbandjes:

18 Plus? Bandje Dus!

Dát was de slogan waarmee de Keidagenbandjes werden een aantal jaren geleden werden geïntroduceerd. Iedereen die een alcoholisch drankje wilde kopen moest een Keidagenbandje dragen, dat aangaf dat je 18 jaar of ouder was. Het bleek een groot succes want voor de vrijwilligers achter de bar, was in één oogopslag te zien of ze alcohol aan die persoon mochten schenken. En de dragers vonden het best wel stoer…zo’n bandje om je pols.

Je kunt het sterke en unieke bandje gratis afhalen door je ID mee te brengen en naar één van de punten te gaan waar Keidagenbandjes worden uitgegeven. Je ID wordt gecontroleerd en als alles klopt, krijg je het Keidagenbandje om je pols. Dit geldt voor iedereen boven de 18 jaar. Ook als je zichtbaar ouder dan 18 jaar bent, is het dragen van het bandje verplicht om alcohol te mogen halen en drinken.

Je kunt het bandje alle 5 dagen omhouden tijdens feesten, slapen, douchen en zelfs tijdens een ritje op de kermis.

Kortom, om het voor iedereen gemakkelijk en zichtbaar te maken geldt wederom: 18 Plus? Bandje Dus!

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!