Beatcrooks

  1. Beatcrooks: Zaterdagavond 27 mei

Bij een zoekactie heeft de politie 2 personen opgepakt. De arrestanten hebben voor miljoenen euro’s aan confetti witgewassen. Deze bende staat in het criminele milieu beter bekend als de “Beatcrooks” . Deze gasten freestylen erop los met pompende beats in een dikke feest flow.
Van Happy Hardcore, schurende moombahton, vleugje feest, EDM tot de hardere stijlen.

De Beatcrooks zitten momenteel (gelukkig) vast maar worden vrijgelaten op zaterdag 27 mei 2017, locatie: Keidagen. Een stampende afsluiting van een zaterdagavond die je je nog lang zult herinneren. BE THERE !!!

Een avond non-stop springen (mee) zingen, schuren, hakken en flink beuken met BEATCROOKS Jasper en Frank. Gas op die lolly!

In 3 woorden

Feest in een pompende stijl. Sorry ,dat waren er vijf.

Specialiteit

Onze LED robot, geen vaste setlist, improviseren, verzoekjes? Graag zelfs!

Aan Jasper: ’Is je droom nu verwezenlijkt?’

Absoluut! Ik ben natuurlijk een Lochemer en ik droom er al 15 jaar van om ooit in de tent te mogen optreden. En nu gaat het eindelijk gebeuren! YES!

Welke 3 nummers doen jullie sowieso?

De remix die we voor Kraantje Pappie mochten maken; FEESTTENT, onze happy Hardcore remix van “The summer of 69” en natuurlijk onze mix van “Annie uut de bochte” van de heren van Bökkers, Hakkûh!

Hebben jullie iets speciaals voor het Lochemse publiek in petto?

We nemen voor iedereen een elektrische luchtgitaar mee.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!