Bertie Steur

DJ Bertie Steur: Donderdagavond 25 mei

Na een middag knetterhard gaan met Session en DJ Rob de Jong is het even tijd voor een Kei-intermezzo. Kom allemaal kijken, luisteren en chillen naar DJ Bertie als opmars naar de R&R van The Heinoos.
Winnares van Expeditie Robinson 2016, deelneemster aan Boer(in) zoekt vrouw en al jaren achter de tafel als DJ. Blijft altijd haar nuchtere zelf ook als ze binnenkort gaat deelnemen aan Celebrity Stand-Up bij Comedy Central. Kijken of ze OOK nog grappig is !!

Wat is jouw stijl?

House, deephouse, old school en 90’s clubhits. Ik kijk wat het beste aanslaat en daar borduur ik op voort.

Als je maar één beroep mocht kiezen…

Boerin die plaatjes draait?

Bertie Steur kwam langs bij Martijn en Sanne in de studio van SLAM FM en draaide een heerlijke set tijdens Middag Martijn! op 14 feb 2017

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!