DE diva’s Anouk & Simone…

DE diva’s: Anouk & Simone: Woensdagavond 24 mei

Uniek, energiek en passievol. Samen spelen, meerstemmig en oude nummers in een nieuw jasje steken. Zij zorgen ervoor dat de pauze van de band geen pauze voor het publiek wordt. Interactie, de beste muziek en …. verzoeknummers welkom.

Beyonce eat your heart out!

Wat is jullie specialiteit?

Allerlei stijlen muziek steken we in een modern jasje, we spelen samen met meerstemmige zang, dans en interactie met de Tent. We vullen de ruimte met onze energie en hits van nu!

Welke 3 nummers spelen jullie sowieso?

Halo van Beyoncé, we doen altijd een song van Demi Lovato en een liedje dat actueel is met de Keidagen en iedereen mee kan zingen.

Hebben jullie iets speciaals voor ons in petto?

Ketchup, curry, mayonaise, uitjes voor wie wil. Hoe speciaal wil je het hebben?

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!