Fata Boom

  1. Fata Boom: Zaterdagavond 27 mei = creamy dancy hip hop

Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop belanden ze samen in de studio. Daar spuugt zij de ene track na de andere op band. In de weken en maanden erna vliegen beats, raps, refreinen en mixen langs elkaar en ontstaat een muzikaal project dat zich laat omschrijven als Fata Boom.

Fata Boom pakt je bij de strot en verslindt je met huid en haar. Niet te vijandig, want ze doet dit wel met de nodige portie glitter en glamour.Een dik half jaar na hun eerste ontmoeting is het tijd om de buitenwereld kennis te laten maken met de trippy elektro hiphop van Fata Boom. Single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

Optredens 2017: Eurosonic, Koningsdag live, BAM Festival, Keidagen , Mañana Mañana, Milkshake festival. A “star” is born.

Wat is jullie specialiteit?

We zijn een specialiteit op zich. Zoiets als wij heb je nog nooit gezien.

Wat willen jullie tegen Lochem zeggen?

Beter warmt iedereen z’n spieren goed op ‘cause you’re gonna wanna drop down deep!’ Oh en we zijn gender free, narrow-minded-people zijn bij ons verkeerd.