Hilversum House Maffia

Afgelopen 3 jaar hebben zij de zaterdagavond op zijn kop gezet en ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Lochem bevalt ze goed, en ze bevallen Lochem ook! Hilversum House Mafia bestaat uit 3FM DJ Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis, die naast hun radiowerkzaamheden graag het publiek in het land vermaken op de beste feestjes. Dan mogen ze natuurlijk op de Lochemse Keidagen niet ontbreken!

Domien presenteert iedere maandag- tot en met donderdagavond ‘Dit is Domien’ (BNN), een programma waarin de luisteraar centraal staat. Waar je ook bent: Domien is er voor jou. Tjitse Leemhuis werkt voor de NTR op 3FM als producer voor ‘MetMichiel’. De afgelopen jaren maakte hij samen met Gerard Ekdom en Michiel Veenstra het vrijdagavondprogramma ‘Ekstra Weekend’

Wat kun je deze zaterdagavond van de heren verwachten? Een knallend feest, waarin de nieuwste en heetste tracks van nu worden gecombineerd met de lekkerste meezingers uit de afgelopen twintig jaar…en dat allemaal aan elkaar geregen tot één groot muzikaal spektakel!

De Hilversum House Mafia is er klaar voor, want zij hebben altijd zin in een feestje, altijd klaar om te gaan! Jij toch ook?

Zaterdagavond 7 mei in de feesttent!

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!