BETALEN IN DE TENT

Ook dit jaar kun je zowel met pin als met cash betalen in de tent. Pinnen kan direct aan de bar met je pinpas, mobiel of horloge.

Liever met Cash betalen? Haal dan een gratis betaalkaart bij onze kassa en wij waarderen hem op voor je met het gewenste bedrag zodat jij ook makkelijk aan de bar kunt betalen

LET OP:

• Consumpties in de tent betaal je alleen met je pinpas OF de Keidagenkaart;
• De Keidagenkaart is exclusief te verkrijgen in de feesttent en kan alleen in de feesttent worden gebruikt voor betalingen van consumpties;
• Een Keidagenkaart krijg je gratis en moet minimaal €5 euro aan waarde vertegenwoordigen;
• De Keidagenkaart verliest zijn geldigheid op de laatste dag van de Keidagen, zondag 21 mei;
• Het resterende saldo op je kaart kun je terugkrijgen tegen inlevering van je kaart. Dit kan tot de laatste dag van de Keidagen (21 mei 2023) aan de kassa (Tot ongeveer 18:30 uur).

Contact

Stichting Keidagen Events
Lochem
Mail
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram

Route

De route naar de Keidagen is erg gemakkelijk. Ga naar het centrum van Lochem en je bevindt je midden in het feestgedruis. Ontmoet en feest mee!

 

Klootschieten op donderdag.

Op donderdagmorgen 18 mei, organiseert het eerder genoemde gezelschap het traditionele klootschiettoernooi. Noem het gerust dauwklootschieten, maar dan wat later op de ochtend…

Er kan worden deelgenomen in Dames-, heren-, jeugd- en gemengde teams. Tijdens het toernooi zijn de officiële wedstrijdreglementen (NKB/AKF) van toepassing. Voor elke klasse is er een mooie Kei-Trofee beschikbaar. En (afhankelijk van de deelname) is er voor ieder team een leuk geldprijsje beschikbaar.
Materiaalkeuze is vrij, de zgn. hondekloot is niet toegestaan.

De ontvangst is vanaf 09:00 uur met een ontbijt (koffie, thee, cake, broodjes en/of gebakken eieren met spek) in clubhuis Bethel van Klootschieters Vereniging Klein Dochteren aan de Kijksteeg 8 in Lochem. Inschrijven kan tot 9:45 uur. Vervolgens gaan we omstreeks 10:00 van start.

Heb je geen wedstrijdmateriaal? Geen probleem, want er staat desgewenst een zak met kloten en een hark voor je klaar.

Aanmelden van teams kan vooraf bij Onno Hogenbirk, tel. 06-13773175, of kv.de.heksenkring@live.nl.

Deelnamekosten zijn € 10,- per team. Dit kun je contant betalen bij inschrijving.