Kermis op de Grote Markt

Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. De Hawaii Cars, ofwel de buggy’s, de botsauto’s en de snoepkraam. Waarom komen de exploitanten eigenlijk zo graag naar Lochem? “Omdat het nog een ouderwetse gezellige kermis is, zoals het hoort,” is een veel gehoorde opmerking. En daar kan de Stichting Keidagen Events trots op zijn. Want de Keidagen staan unaniem op nummer 1 als het om gezelligheid gaat. En op de grote markt is het niet alleen een leuke, maar ook een intieme kermis. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, het eendjes hengelen en de draaimolen. De vele gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan.

Dit jaar staat voor de oude Rabobank de Booster Maxxx. Met zijn 55 meter hoogte een blikvanger van jewelste. Spectaculair, adembenemend en sensationeel. Kortom, kom ook genieten van de ouderwetse Hollandse kermis gezelligheid! Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur.

Voor de kinderen die op vrijdagmiddag 6 mei de kindervoorstelling “De krimpstraal” bezoeken wordt na afloop een kaartje voor de draaimolen of kinderbuggy aangeboden door de kermis exploitanten.

Elke dag vanaf 10 uur op de markt!