Kermis

Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. Touwtje trek, de botsauto’s, trampolines en de snoepkraam. Waarom komen de exploitanten eigenlijk zo graag naar Lochem? “Omdat het nog een ouderwetse gezellige kermis is, zoals het hoort,” is een veel gehoorde opmerking. En daar zijn wij trots op. Want de Keidagen staan unaniem op nummer 1 als het om gezelligheid gaat. En op de grote markt is het niet alleen een leuke, maar ook een intieme kermis. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace, eendjes hengelen en de draaimolen. De gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan.

Zoek je een beetje actie op drie verdiepingen dan is het Boobytrap Hotel XXL iets voor jou Een combinatie van een loopspookhuis, cakewalk en een hindernisbaan. Een hotel vol met gekke en dwaze boobytraps. En dan is er ook de Babyflug, lekker rondjes draaien en omhoog en omlaag zweven.

Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur.

Aanwezige attracties tijdens de Keidagen kermis

1 Boobytrap Hotel XXL
2 Autoscooter
3 Turbo polyp
4 Lucky Cranes
5 Pusher
6 Lucky duck
7 Kamelenrace
8 Trampolines
9 Gebakkraam
10 Snackkraam
11 Babyflug
12 Ballengooitent
13 Draaimolen
15 Touwtje trekken
16 Snoepkraam
17 Kanalenspel
18 Suikerspin
19. Keidagen Tent

kaart