Klootschieten op donderdag.

Ondanks een verplichte afwezigheid van twee jaar, gaan ook in 2022 de Samenwerkende Lochemse Klootschietverenigingen (De Heksenkring, Klein Dochteren en De Mölle) “full speed” om het Keientoernooi, tijdens de Lochemse Keidagen 2022 nieuw leven in te blazen.

Op donderdagmorgen 26 mei, organiseert het eerder genoemde gezelschap het traditionele klootschiettoernooi. Noem het gerust dauwklootschieten, maar dan wat later op de ochtend…

Er kan worden deelgenomen in Dames-, heren-, jeugd- en gemengde teams. Tijdens het toernooi zijn de officiële wedstrijdreglementen (NKB/AKF) van toepassing. Voor elke klasse is er een mooie Kei-Trofee beschikbaar. En (afhankelijk van de deelname) is er voor ieder team een leuk geldprijsje beschikbaar.

De ontvangst is vanaf 08:30 uur met een ontbijt (koffie, thee, cake, broodjes en/of gebakken eieren met spek) in clubhuis Bethel van Klootschieters Vereniging Klein Dochteren aan de Kijksteeg 8 in Lochem. Inschrijven kan tot 9:15 uur. Vervolgens gaan we omstreeks 09:30 van start.

Heb je geen wedstrijdmateriaal? Geen probleem, want er staat desgewenst een zak met kloten en een hark voor je klaar.

Aanmelden van teams kan vooraf bij Onno Hogenbirk, tel. 0653396889, of kv.de.heksenkring@live.nl.

Deelnamekosten zijn € 10,- per team. Dit kun je contant betalen bij inschrijving of overmaken op Raborekening NL55 RABO 0309 1603 75 t.n.v. H.J. Vrielink te Laren.