Klootschieten op donderdag.

Uiteraard zijn de Samenwerkende Lochemse Klootschietverenigingen, De Heksenkring, Klein Dochteren en De Mölle, op deze Keidagen ook weer van de partij. Op donderdagmorgen organiseren zij weer de traditionele klootschietwedstrijd. Noem het gerust dauwklootschieten, maar dan niet zo vroeg. Dames-, heren-, jeugd- en gemengde teams kunnen deelnemen.

Tijdens het toernooi zijn de officiële wedstrijdreglementen (NKB/AKF) van toepassing en er is voor elke klasse een mooie Kei-Trofee en een leuk geldprijsje beschikbaar.  Heb je geen wedstrijdmateriaal? Geen probleem, want er staat desgewenst een zak met kloten en een hark voor je klaar.

Aanmelden van teams kan vooraf bij Onno Hogenbirk, tel. 06 – 5339 6889, of kv.de.heksenkring@live.nl. Deelnamekosten zijn € 10,- per team. Dit kun je contant betalen bij inschrijving of overmaken op Raborekening NL55 RABO 0309 1603 75 tnv H.J. Vrielink te Laren.

Ontvangst vanaf 08:30 uur met een ontbijt in clubhuis Bethel van klootschietersvereniging Klein Dochteren aan de Kijksteeg 8 in Lochem. Inschrijven kan tot 9:15 uur. Vervolgens barst de strijd om 09:30 uur los.