Memphis Maniacs

Memphis Maniacs; magistraal mythisch mash-up magnaten: Zaterdagavond 27 mei

Sinds hun oprichting staan de heren van Memphis Maniacs bekend als de “Meesters van de Mashup” en niet zonder reden: daar waar veel andere acts op confetti en vlammen vertrouwen voor het feestgehalte, zit bij Memphis Maniacs het vuurwerk in de show zelf. Een mashup spektakel waarbij geen combinatie te gek is maar de ultieme muzikale party altijd het voornaamste doel is.

Lean On van Major Lazer wordt gemasht met Faith No More en Justin Timberlake, In the Name of Love van Martin Garrix met de Rolling Stones en Alice Deejay, Can’t Hold Us van Macklemore en Hotline Bling van Drake met The Police en Michael Jackson. Inventieve muzikale combinaties & een strakke 75 minuten durende show.

Tijdens het MAXIMUM MASHUP concert zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Met als eindresultaat dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Inkoppertje. Wat is jullie specialiteit?

Het componeren van aanstekelijke mash-ups en die in een wervelende show op het publiek afvuren.

Deze gaan we zeker horen:

She wants to chop Bieber, Rock your epic lean body, Can’t drop through Africa

Hoe denken jullie de Tent aan te kunnen?

Omdat Lochem rijmt op Jochem. Jochem is de sounddesigner van onze toetsenist Reverend Big; het wapen van de band. Alles klopt dus!

Hebben jullie iets speciaals voor het Lochemse publiek in petto?

Smash Robinson, de legendarische frontman van de band, zal tijdens het optreden een meerdere malen knipogen naar Lochemse dames. Dat doet hij maar 1 keer per jaar en toevallig is dat op 27 mei.