Munten 2019

Ook dit jaar maken de KEIDAGEN en vele horecagelegenheden gebruik van de KEIDAGEN munten. Deze zijn wederom dit jaar verkrijgbaar in de tent.

Mocht je munten overhouden, wat wij ons niet kunnen voorstellen, dan kun je deze tot en met Keidagenzondag, 18:15 uur omwisselen in de tent. De kosten bedragen 0,50 per munt.

Beter is om ze te gebruiken bij diverse deelnemende Lochemse horecagelegenheden voor een consumptie. Dit kan tot en met Tweede Pinksterdag van desbetreffend Keidagenjaar.

Bekijk ook de Keimunt pagina voor uitgebreide informatie mbt het muntenbeleid.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!