Turn up the 90’s

Vrijdagavond 21:00 uur. Iedereen heeft een dag rust gehad en kan er weer vol tegenaan. Dat moet ook wel want de vrijdagavond belooft spectaculair te worden. Stonden ze vorig jaar nog voor 600 bezoekers te spelen, nu verwachten we een uitverkochte tent.

TURN UP THE 90’s is weer terug. The ultimate 90’s live sensation met een gloednieuwe show met nieuwe nummers veel special effects en interactie met jullie. Meer dan 100 dancehits uit de jaren 90 in een razend tempo gespeeld.

Maar dat is nog niet alles. TURN UP THE 90’s maakt even het podium vrij voor de PARTY ANIMALS. Inmiddels de derde generatie maar dat mag de pret niet drukken. “Have you ever been mellow”, “Good to go” en “Aquarius” zijn zomaar een paar nummers die voorbij komen die avond. Ik zeg trainingspakken uit de kast en gaan ………

Voorverkoop start eind maart bij de VVV Lochem. €5 in de voorverkoop en € 7,50 in de tent.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!