De Paloma’s

Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig Hollands feestje vieren en die tevens gek zijn van muziek maken. Die graag oude tijden laten herleven. De tijd dat de piratenzenders krakend door je radio kwamen. De tijd dat ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’, nog vanaf een piratenboot werd uitgezonden. Je was op bezoek bij je opa en oma en door de radio kwam, mono geluid, of misschien nét stereo in de kinderschoenen, Corry en de Rekels, The Sunstreams, of de Slijpers. “Herinnert u zich deze nog”…galmde het dan.

Top orkest De Paloma’s neemt je met liefde mee terug naar die “goeie olde tied”! Al die nostalgische liedjes komen dankzij de Paloma’s weer tot leven, inclusief het geluid van accordeon en hammondorgel. Doe mee in de polonaise op de Slijpers Uit Parijs, ga terug in de tijd en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger muziek ten gehore zal brengen, zoals Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo.

Dus zin in een feest van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid, inhaken, polonaise en hopsakee? Kom dan op zaterdagmiddag naar de tent, gooi alles los en hops en proost heerlijk mee!

Zaterdagmiddag 7 mei in de feesttent!

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!