Peter Beense

Peter Beense: Zaterdagmiddag 27 mei

Was al snel grote fan van André Hazes, werd zelf één van de ‘Beste zangers van Nederland’ en is inmiddels een muzikaal zwaargewicht in het Hollandse LevensliedDe afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers.
Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Heb je dat zingen van je vader?

Zeker weten, ik ben de zoon van een verwarmingsmonteur uit de Amsterdamse Kinkerbuurt.

Heb je meer gedaan dan zingen?

Ik werkte als classificeerder, tankreiniger, schoonmaker en volgde een opleiding als banketbakker en kok. Het voordeel daarvan is dat je alles zelf mag proeven. Ik heb ook een horecazaak op het Rembrandtplein. Kom gerust eens langs.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!