Q Music, het foute uur live

Q Music, het foute uur live: Vrijdagavond 26 mei.

In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker. Voeten van de vloer en back naar de vorige eeuw …

Een interview met de DJ’s van Q music? Nee, dus want we weten nog niet wie er komt…verrassing!

Wat weten we wel zeker?

Dat het ’t foutste uur van de Keidagen wordt en dansen en feesten op de allergrootste foutste hits die eigenlijk best goed zijn. Una Paloma Blanca, Sex on the Beach, Children of the Night, je handjes en confetti de lucht in.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!