Snollebollekes

Snollebollekes: Zondagmiddag 28 mei

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer!  Dit zomerseizoen staan er weer veel mooie optredens in de agenda dus zijn we klaar om alle tentjes in Nederland af te breken! Met Snollebollekes ben je verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. En door………

Je kent ze van Vrouwkes, Links Rechts, Hoempapa en Lekker Likkie

Waar ben je trots op?

Ik won op mijn 1e verjaardag de ‘Baby van het jaar’ verkiezing.

Hoe kwam je erbij om te gaan zingen?

Mijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat ik door mijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting kreeg aangeboden. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.

De Snollebollekes in 5 woorden?

Humor Onzin Entertainment Carnaval Feestmuziek

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!