Sponsoren

Keidagen, Al ruim dertig jaar hét feest in de binnenstad van Lochem. De Keidagen mogen zich met recht een Lochemse traditie noemen. Het bestuur van de Keidagen, bestaande uit een mengeling van oudgedienden en nieuwkomers, is zich bewust van haar verantwoordelijkheid om die traditie in stand te houden. Om de Keidagen elk jaar weer tot een success te maken willen wij u vragen een bijdrage te leveren. Klik hier voor meer informatie of stuur ons een mail op info@keidagen.nl en vraag naar de mogelijkheden. Want zonder sponsoren, geen Keidagen!!

Voor meer informatie kunt u hier een folder bekijken.

Keidagen 2019 editie 33.  Wat ons betreft weer een hele geslaagde versie met lekker weer, veel bezoekers, gezellige dagen en een goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Keidagen Events wil alle bezoekers, sponsoren, adverteerders, leveranciers, instanties, Lochemse ondernemers, kermisexploitanten, “huisstylisten”, “Keidagenmagazinemakers” en vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van het feest. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Volgend jaar 2020 van 20 t/m 24 mei, versie 34 van de Keidagen. Tips zijn welkom via facebook, instagram of via info@keidagen.nl.

Heb je alle foto’s en de aftermovie al gezien?
Bedankt en tot volgend jaar !!