The Heinoos

The Heinoos: Donderdagavond 25 mei

‘We zijn allemaal geen “muzikale megatalenten”, maar zet ons vijven bij elkaar en je hebt een bandje dat knalt als een malle. Puur en oprecht!’

The Heinoos: High Energy & Rock n Roll

Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock n Roll band wil voelen…… The Heinoos! Rock en pophits uit jaren 60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje!

De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd zoals shows tijdens de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

Met Daniel Altena als gitarist, toetsenist Timon Massop,  zanger/gitarist Remko Keizer, zanger/gitarist Erik van t Holt en als drummer Marco Mepschen is daarmee de huidige bezetting compleet!

Rock & Roll in da Tent !!!

Hoezo The Heinoos?

Bij de oprichting, 17 jaar geleden, dacht aan een verhaal dat ik ooit gehoord had over een band die The Heinoos heette. De naam was mij altijd bijgebleven. Deze heb ik toen aangedragen bij de rest van de band. Achteraf was het een domme zet. Mensen die ons niet kennen denken vaak aan een paar ouwe lullen die Schlagermuziek spelen. Niets is minder waar.

Welk nummer spelen jullie sowieso?

Lola is al sinds start van de band ons vaste vriendinnetje.

En welke niet?

I will survive, verschrikkelijk.

En verder?

We brengen veel herkenbaarheid. Geen standaard coverwerk maar nummers die je vaag wel kent, maar niet vaak meer hoort. Dat vermengt met veel vrolijkheid en wellicht een Nozempje voor het smeren.